Kad ljuljaju se kreveti: 20 savjeta za vrhunski seks

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Koliko god seks u vašoj vezi bio dobar, uvijek može biti bolji. Seks je jedna od onih stvari koju stalno možete poboljšavati. Nema ničeg uzbudljivijeg od unošenja razigranosti i inovacija u seksualni život.

Ono što je najbolje jest da za poboljšanje seksualnog života ne morate raditi ništa posebno složeno. Za grijanje plahti potrebne su samo mašta i odvažnost. Naravno, ni ovi savjeti neće biti naodmet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Prije nego ode na posao, stavite mu u aktovku svileni šal i poruku na kojoj piše ‘Ovo će ti trebati večeras'.

2. Upotrijebite usne. Ljubite ga nježno nekoliko minuta, a onda ga odgurnite. Nakon kratke pauze ponovno mu se približite i strasno ga poljubite. Ponavljajte to u nekoliko navrata. To će ga izludjeti.

3. Obucite majicu s blagim dekolteom, a potom se tijekom večere nagnite po stol. To će mu raspaliti maštu.

4. Prije spavanja odjenite svilenu spavaćicu. Priđite mu i pustite neka osjeti svilu kako mu klizi po tijelu. Svila budi maštu. Uživajte i prepustite se.

5. Sjednite mu u krilo kad ste negdje u društvu - na zabavi, na roštiljadi i slično. Snažno priljubite svoju stražnjicu uz njegovo krilo i lagano se pomičite. Jedva primjetno. Vrlo brzo naći ćete se na putu kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Stavite mu ‘Kama Sutru' na ormarić uz uzglavlje.

7. Pokažite mu da ste raspoloženi za seks, a onda odglumite da vas ne može odvući u krevet. Pustite neka se pomuči i zavede vas.

8. Priuštite mu nezaboravnu masažu. Kupite mirisno ulje i preuzmite stvar u svoje ruke. Možete čak nabaviti literaturu te se naučiti to raditi onako kako treba. A možete jednostavno biti maštoviti. Što god odabrali, uspjeh je zajamčen.

9. Kupite seksi tange i nevino paradirajte u njima dok on gleda televiziju.

10. Zavedite ga u kuhinji. To je efekt iznenađenja jer vjerojatno ne očekuje da ste uzbuđeni među svim tim loncima i tanjurima.

11. Pridružite mu se pod tušem. Jednostavno ga iznenadite, prikradite mu se iza leđa i stisnite se uz njega.

12. Tijekom večere zatražite ga žlicu onoga što upravo jede. Nastavite s hranjenjem jer to je seksi. Za desert - spavaća soba!

13. Odjenite košulju ili top s puno gumbića. Priredite mu striptiz i polako se svlačite. Gumbiće otkopčavajte vrlo polako i ne dajte mu da vas dira sve dok se ne otkopčate do kraja.

14. Recite mu da trebate ključeve automobila i onda mu stavite ruku u džep i tražite ključeve polako i nježno...

15. Odvažite se na vođenje ljubavi ispred zrcala. Iako vas možda ta ideja ne privlači, vidjet ćete da ćete oboje uživati u erotičnom prizoru.

16. Naredite mu da legne gol, a vi upotrijebite nokte i lagano prelazite njima po cijelome tijelu. Pustite da to traje, čak i kad on bude poželio nešto drugo. Odgađanje je katkad najbolji afrodizijak.

17. Pustite ga da vas gleda dok se odijevate. Nagnite se lagano dok dohvaćate grudnjak i pustite da vam vidi stražnjicu u novim, seksi čipkastim gaćicama.

18. Inicirajte seks usred noći. Nemojte reći ni riječi. Samo se prepustite prirodnim zvukovima noći i uživajte.

19. Kupite si bijelu prozirnu spavaćicu. Vjerujte, on tome neće moći odoljeti.

20. Dok je u petak još na poslu, pošaljite mu SMS u kojem ćete najaviti seksi vikend. Šaljite mu kratke poruke koje će poslužiti kao predigra. Budite razigrani i nesputani.

Izvor: tportal

Vezani članci