7 potpunih nerealnosti koje muškarci traže u ženama

Vidi originalni članak

Izdvojili smo 7 potpuno nerealnih prohtjeva koje muškarci očekuju da žene s kojima su u ljubavnim vezama zadovolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Da jede sve, a ima tijelo modela. Naravno da ne želi svaki muškarac partnericu koja je super vitka i izgleda kao model, ali oni koji žele u isto bi vrijeme htjeli i da žena jede i najkaloričniju hranu kako bi u njoj mogli zajedno uživati. I da joj se ništa ne prima. A to da jedu što god požele i da se ne udebljaju genetska je 'povlastica' rijetkih žena.

2. Da bude bračni 'materijal' i prijateljica s povlasticama u isto vrijeme. Neke žene uspjele su uzeti najbolje od oba svijeta, ali mnogi muškarci rade kategorizaciju na 'žene za zabavu' i 'žene koje vodiš doma.' Dok u isto vrijeme traže partnericu koja je i jedno i drugo.

3. Da izgleda prirodno i super seksi u isto vrijeme. Neke žene i bez trunke šminke i u najobičnijoj odjeći mogu izgledati seksi, ali mnoge se seksi osjećaju kada se dotjeraju jer se tada osjećaju samopouzdanije i jednostavno bolje. Seksi izgled bez imalo truda nije najrealnije očekivanje.

4. Da muškarcu stalno pokazuje da ga treba i da joj je stalo, ali da ne bude prezahtjevna. Nije dobro kada mu šaljete previše SMS-ova, ali onda se žali da mu se rijetko javljate... Poznato? Muškarci vole kada se žene brinu za njih, ali prepadnu se kada pokažu (pre)duboke osjećaje.

5. Da se odlično slaže s partnerovim prijateljima, ali da nema vlastite muške prijatelje. Muškarac mora prihvatiti to da on možda nije jedina muška figura u životu svoje partnerica i da ona ima pravo imati i muške prijatelje. Naročito ako muškarac ima prijateljice - jer u ljubavnoj vezi nema mjesta dvostrukim standardima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Da bude neovisna, a da istovremeno potvrđuje partnerovu muškost. Muškarci vole kada je žena sposobna, kada u kući drže sve pod kontrolom, kada sve može sama, ali u isto vrijeme će im smetati ako se ne osjećaju dovoljno muževno, odnosno ako im partnerica ne daje do znanja da oni nose hlače u vezi.

7. Da bude spremna obvezati se, ali ne i da želi brak pod svaku cijenu. Duga veza je prihvatljiva, ali čim se spomene riječ brak hvata ih panika. Dakle, žele ozbiljnu, ali ne i preozbiljnu vezu. Pa tko bi razumio te muškarce?

Izvor: zadovoljna.hr

Vezani članci