6 sportskih pravila koja pale i u seksu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Premda u seksualnoj igri nema trofeja te su obje strane pobjednici, sa sportskih terena možemo izvući korisne savjete i primijeniti ih između vrućih plahti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BEZ SEBIČNOSTI
Nema ništa dosadnije nego nikada ne dobiti priliku za završni udarac. Važno je biti velikodušan prema partneru i dopustiti mu da dobije svoj dio slave. Osigurajte fer igru u kojoj ćete oboje uživati.

POSTAVITE CILJEVE
Ako vam nešto nedostaje, napravite plan i posvetite mu se. Kao što sportaši dogovaraju svoju strategiju igre, tako i vi trebate razgovarati i svatko svojim željama doprinijeti da vaš tim ostvari željeni uspjeh.

VJEŽBOM DO SAVRŠENSTVA
Samo se praksom postiže savršenstvo, a u slušaju seksualnog usavršavanja vjerujemo da vam neće teško pasti dodatna domaća zadaća.

BUDITE FLEKSIBILNI
Igra se mijenja i razvija. Zato ju je dobro zaokrenuti i razigrati jer nikad ne znate što vas čeka, a uvijek može završiti bolje nego što ste mislili.

NEUSPJEH, PA ŠTO?
Seks ponekad neće biti uzbudljiv i vruć kao što ste biste htjeli, koji puta možda nećete biti zadovoljni svojim'nastupom' ili će vas pak razočarati vaš partner, ali u seksu uvijek postoji prilika za popravak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KOMUNIKACIJA
Najbolji je partner koji zna dati pravu povratnu informaciju ili smjernicu. Obje strane imaju koristi kada izgovore svoje želje i potrebe. U ovom slučaju nema trenera koji vodi igru, već dva ravnopravna igrača koja će srce i dušu ostaviti na terenu.

IZVOR: zadovoljna.hr

Vezani članci