IZGOVORILI SUDBONOSNO 'DA' Udala se Doris Pinčić, za vjenčanje izabrala bijelo odijelo

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Poznata hrvatska televizijska voditeljica Doris Pinčić danas je u zagrebačkom matičnom uredu izgovorila sudbonosno da svom ljubavnom partneru, 46-godišnjem Daruvarčaninu Davoru Guberoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal 24 sata donosi fotografije mladenaca, s kojih se vidi da je Doris za veliki dan izabrala bijelo odijelo i ružičate štikle.

Vjenčanje se održalo u zagrebačkom kvartu Susedgradu.

Voditeljica i glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Larin izbor, a već neko je vrijeme gledamo u ranojutarnjoj emisiji HTV-a, svoj privatni život nastoji držati dalje od očiju javnosti. No, nakon mjeseci šuškanja, a zatim i prve potvrde o novoj ljubavnoj vezi, prošlog tjedna se Doris sa svojim je izabranikom došla na premijeru predstave ‘Čudo‘ glumice Ecije Ojdanić, koja je održana u zagrebačkom kazalištu Vidra. Time je potvrdila da je njihova veza itekako ozbiljna.

Za njihovu ljubav javnost je doznala krajem ožujka.

"Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora", rekla je tada kratko za Gloria.hr, potvrdivši da je sretno zaljubljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guberovića, menadžera u jednom trgovačkom lancu i popularnu voditeljicu je navodno spojila ljubav prema planinarenju, koje je postalo velika strast lijepe Zadranke. Da su Doris i Davor više od prijatelja dalo se naslutiti i prije javne objave, i to po fotografijama sa samog uspona na bajkoviti Kilimanjaro, koji su zajedno osvojili.

Vezani članci