Žene, pamet u glavu: Kako se ne smijete ponašati u novoj vezi?

Vidi originalni članak

... i erotskim romanima koji najčešće daju krivu sliku kakva bi jedna normalna veza između muškarca i žene trebala biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Nemojte se praviti „glupom"
Ako ne voli inteligentne žene, koje imaju svoje „ja" i svoje mišljenje, tada nemate što raditi s njim. Praviti se glupom i intelektualno inferiornom samo kako biste podigle njihov ego definitivno je najgluplja stvar koju možete učiniti. Potražite osobu koja će vam biti intelektualni izazov i koja će znati cijeniti ono što jeste.

2. Nemojte mijenjati stil odijevanja
Imate sportski ili ležerni stil odijevanja, petice nosite samo za posebne prigode, no njemu se više sviđaju djevojke u visokim petama i minicama... Ako vas pokušava promijeniti i nametnuti svoj ukus u odijevanju, to je jedna od najglupljih stvari na koje možete pristati. Nitko ne kaže da se ne trebate lijepo obući za izlaske s dragim, ali neka to lijepo bude u domeni onoga što se vama najviše sviđa i u čemu se osjećate najugodnije.

3. Nemojte zanemariti prijatelje i obitelj
Želi vas samo za sebe, baš poput spomenutih muškarčina u knjigama, posesivan je i bolesno ljubomoran, prigovara na svaki vaše druženje s prijateljima i obitelji, nema vas pola sata i on vam već šalje poruke gdje ste, što radite, s kim ste i kada se vraćate... To nije normalno ponašanje muškarca i odmah morate prekinuti takve istupe ljubomore ozbiljnim razgovorom ili pak bježite od njega koliko vas noge nose. Ljubomora i posesivnost nisu izražavanje ljubavi, nego njegovih problema sa samopouzdanjem i povjerenjem u vas.

4. Nemojte glumiti ono što niste
On voli nogomet, vi ga mrzite, on voli pivo, vi ne volite, on voli kuhana jaja, vi kajganu... I mogli bismo tako u nedogled za bilo koje područje života. Iako nije na odmet s vremena na vrijeme probati nove stvari i prilagoditi se zbog osobe koja vam se sviđa ili koju volite, s druge strane, može biti sasvim kontraproduktivno kada se prilagođavate dragom, samo kako biste mu se više svidjeli. Naime, velike su šanse da će vas jednom pozvati da odete s njim na nogometnu utakmicu, posjetite Oktoberfest ili pak vam donijeti kuhana jaja u krevet... I što ćete onda?

5. Nemojte mu dopuštati da vas podcjenjuje
Ako ste do sada preživjeli bez njega i njegove pomoći, možete i dalje. Bez obzira na to što ste žena, ne znači da ste nesposobna ili da vas neprestano mora spašavati iz određenih situacija kao damu u nevolji. Lijepo je imati nekoga tko će vam biti potpora, ali i ne nekoga tko će vam govoriti da sve što ste radili do sada ništa ne vrijedi i da on zna bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

zena.hr

Vezani članci