Želi zvučnu izolaciju zbog bučnog seksa susjeda

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Majka petero djece, čija se spavaća soba nalazi ispod sobe bučnih susjeda, usred noći sjedi u svom automobilu samo kako bi izbjegla buku, piše Daily Mail.

'Izgleda da se ta djevojka stalno seksa, probudi me i u 2 sata u noći', požalila se. 'Ljudi kažu da je to obična buka prisutna u svakoj kući, ali kad bih ja zabijala čavao u zid u 2 sata ujutro, to bi sigurno bila druga priča'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ponekad održava i orgije, čujem ih gore nekoliko, to je grozno! Čujem sve, kako se smiju, pričaju i vode privatne razgovore', kazala je gđa. Knowles koja ima invaliditet i pati od teškog artritisa. Tvrdi kako je na rubu živčanog sloma i da joj buka uništava zdravlje.

Nakratko je otišla svojoj 78-godišnjoj majci kako bi barem malo predahnula. 'To je me uništava. Posljednjih nekoliko mjeseci bez antidepresiva i sedativa uopće ne mogu spavati. Bila sam tako sretna i živahna osoba, a sada osjećam da mi je moja osobnost oduzeta. Tako sam očajnički umorna i tužna'.

Borila se da dobije zvučnu izolaciju u stanu jer smatra kako ima pravo na privatnost. Vlasnici zgrade rekli su kako će instalirati opremu za mjerenje razine zvuka, a potom raspraviti rezultate s objema stanarkama te poduzeti potrebne mjere.

Vezani članci