Vaša veza će trajati dugo ako kao par radite jednu sasvim jednostavnu stvar

Vidi originalni članak
No, za duge veze i sretan zajednički život ipak, čini se, postoji, recept. Stručnjaci smatraju da osobe koje se zajedno smiju i šale na svoj račun, imaju bolje izglede za sretnu ljubavnu priču.

Ipak, ono na što je zaista potrebno paziti jest da šale na svoj račun ne prijeđu granicu i postanu zlobne. Tada veza neće imati sretan kraj jer je to naznaka problema u odnosima. Voditelj istraživanja Jeffrey Hall sa Sveučilišta Kansas, tvrdi kako je stvaranje povezanosti među partnerima itekako bitan temelj za daljnji razvoj veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraživanje je obuhvatilo analizu 39 studija u kojima je ukupno sudjelovalo preko 150 tisuća sudionika, a pokazalo se da je humor u vezi itekako bitan "detalj" koji pomaže parovima da ostvare kvalitetan odnos.

Rezultati su objavljeni u časopisu Personal Relationships, a zaključak je da ne znači da ćete imati sreće u ljubavi samo zato jer ste duhovita osoba i možete se šaliti na račun svega, bit je da kao par zajedno stvarate svoj humor. Svakako pazite da taj humor ipak ne postane agresivan ili uvredljivi, poručuju stručnjaci.

Vecernji.ba

Vezani članci