Sve za lijepu vaginu: Operacija stidnih usana apsolutni je hit

Vidi originalni članak
Nakon nosa, grudi i bokova fokus žena u pogledu izgleda i ljepote preselio se nešto južnije. Naime, kako otkriva najnovije britansko istraživanje, sve više žena želi da im spolni organ izgleda savršeno pa se sve veći broj njih odlučuje za labioplastiku.

Riječ je o estetskom zahvatu kojim se uljepšavaju stidne usne, a takve su operacije trenutno treće po popularnosti. Istraživanje internetske stranice Whatclinic.com pokazuje da je u posljednjih godinu dana porasla potražnja za labioplastikom, i to za više od 100 posto.
Smatra se da se žene danas odlučuju na taj zahvat zbog velikog utjecaja medija koji propagiraju ljepotu kao apsolutni imperativ, a problem je u tome što ga mnoge žene doživljavaju lakim i jednostavnim, no zapravo je riječ o složenoj operaciji koju nipošto ne treba olako shvaćati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski estetski kirurzi napominju da kod nekih žena uistinu postoji potreba za korekcijom stidnih usana, ali isto tako upozoravaju da se neke žene odlučuju na takve operacije samo zato što su u trendu.

Tportal.hr

Vezani članci