Što se dogodi kada braća blizanci ožene sestre blizanke

Vidi originalni članak
Pročitajte kako je došlo do tih neobičnih sudbina!

Kako to izgleda kad su sestre blizanke udate za braću blizance? U najmanju ruku vrlo zanimljivo, složit ćete se.

Na svijetu postoji 250 blizanačkih brakova u kojima su sestre blizanke udane za braću blizance. Evo nekih od tih, neobičnih priča:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su prije desetak godina jednojajčane blizanke Darlene i Diane Nettemeier srele Marka i Craiga Sandersa, nitko nije mogao ni zamisliti da će se oženiti.

Sagradili kuće jednu pokraj druge

Sandersi su pozvali sestre Nettermeier na "dupli sastanak" iz čiste radoznalosti, a nakon sretne večeri u kockarnici u Las Vegasu odlučili su ih zaprositi.

Kada su se zaljubljeni parovi vratili iz Las Vegasa u rodni Teksas, ubrzo su se oženili i sagradili kuće jednu do druge.

Ovo nije kraj nevjerojatnim detaljima u ovoj ljubavnoj priči: Diane i Craig dobili su jednojajčane blizance - Colbyja i Bradyja koji sada imaju sedam godina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednojajčane blizanke Ginna i Gaylen Glasscock iz Abilenea prije tri godine stale su pred oltar sa svojim odabranicima - također jednojajčanim blizancima Erichom i Nicholasom Schmidtom.

Sestre koje su bile godinu dana mlađe od svojih budućih muževa počele su izlaziti s njima na prvoj godini fakulteta.

Iako su ovi parovi često izazivali podsmijeh kolega, blizanke su odmah nakon prvog poljupca znale da su njihovi budući partneri "oni pravi".

Prstenje u desertu

Nakon tri godine hodanja blizanci su zaprosili blizanke zajedničkim iznenađenjem - sestre Glasscock mislile su da sudjeluju u fotografiranju za novi restoran "Amarillo" u vlasništvu porodice Schmidt, a kad su im servirani deserti s prstenjem, bilo im je jasno o čemu se radi.

Parovi su se vjenčali zaredom - Gaylen i Nicholas su se vjenčali u četiri popodne, a Ginna i Erich su rekli "da" samo sat vremena kasnije.

Imali su i iste goste u istoj crkvi, a svi su na kraju završili na istoj zabavi. Sestre Glasscock i braća Schmidt su jedni drugima bili kume i kumovi.

Blizanke Zhang Lanxiang i Jiang Juxiang udale su se za identične blizance Yanga Kanga i Yanga Jiana, a jedna ljubav je zaslužna za početak druge. Dvadesettrogodišnji Yang Kang sreo je i zaljubio se u Zhang Lanxiang na poslu u Wuxiju.

Ubrzo su se odlučili za brak, pa su se zaručili i napravili zabavu. Na toj zabavi Kangov brat Jian upoznao je sestru buduće mlade i odmah se zaljubio.

Dva para vjenčala su se na zajedničkoj ceremoniji, a budući da su im se čak i roditelji često zbunjivali pri raspoznavanju, braća su se različito ošišala, a sestre su nosile haljine različite boje kako bi svi znali tko je tko.

 

Vezani članci