Stalno pratim svoju djevojku, čak i do druge sobe. Je li to čudno?

Vidi originalni članak
Je li ispravno i utemeljeno pratiti osobu s kojom ste u vezi, čak i ako postoji nepovjerenje? To je pitanje koje muči jednog 28-godišnjeg muškarca koji je u vezi s 26-godišnjakinjom koja ima sina iz prvog braka.

"Moja djevojka kaže da se ponašam kao da joj ne vjerujem. Slijedim je svaki put kada ode iz jedne sobe u drugu. To joj smeta, zajedno smo pola godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac, koji je želio ostati anoniman tražeći savjet od poznate terapeutkinje Deidre na portalu The Sun, tvrdi da njegova djevojka stalno drži mobitel u rukama i komunicira i izmjenjuje poruke s drugim muškarcima koji su, čini se, njoj nešto više od samo prijatelja.

Priznao je da je svjestan da se ne ponaša ispravno, a Deidre mu je odgovorila kako je jasno da nema povjerenja u nju, no vjerojatno postoji opravdan razlog za to. Par bi trebao zajedno sjesti i razgovarati o svom odnosu i odrediti granice.

U redu je imati prijatelje suprotnog spola, no kada to prijeđe granicu prijateljskog ponašanja, tada je osoba u toj komunikaciji na skliskom terenu, barem što se njene veze tiče, prenosi vecernji.ba.

Vezani članci