Šest razloga zbog kojih su duhoviti muškarci neodoljivi

Vidi originalni članak
Što je to kod muškaraca koji imaju smisla za humor?

Oni imaju "moć" zbog koje se djevojke u njihovu društvu cerekaju poput tinejdžerica i vrlo lako zavode. Čak i kada im to nije bila namjera, lakše se "uvuku pod kožu", a postoji više razloga zašto je to tako, piše TOI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Zabavni su

Izlazak s duhovitim muškarcem nikada nije dosadan. Njegova spontanost je zarazna i lako će vas nasmijati. Izlazak s njim je uzbudljiv jer nikada ne znate što će vam iduće podvaliti.

2. Kreativni su

Ako pitate bilo kojeg pisca što mu je najteže napisati, reći će - komediju. Duhovite osobe su vrlo kreativne i zanimljive. Ako je vaš muškarac duhovit, vjerojatno ima dosta znanja iz različitih područja i dobro oponaša.

3. Društveni su

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duhovite osobe su veoma društvene i često ih možete vidjeti u većim društvima. Često su srce svake zabave, a svaki nezgodni trenutak lako će "izvući" uz neku šalu. Lako je biti u vezi s ovakvim muškarcima i ne morate se brinuti što ih ostavljate same u prostoriji.

4. Imaju oko za detalje

Duhovite osobe imaju odličnu moć zapažanja i oko za detalje pa im neće promaknuti da imate novu boju kose ili nosite naušnice koje vam je on poklonio.

5. Slažu se s vašim prijateljima

Duhoviti muškarac lako će se uklopiti u svako okruženje i ne morate se brinuti kako će se slagati s vašim prijateljima.

6. Samouvjereni su

Znaju što hoće i znaju kako to mogu dobiti i ostvariti. Iz njih pršti samopouzdanje, ali na zarazan način. Ne možete mu odoljeti.

Izvor: Večernji.hr

Vezani članci