Sedam tajni koje žena nikad neće otkriti partneru

Vidi originalni članak
I bolje je da neke stvari partner nikad ne dozna, a mi vam otkrivamo koje su to.
Nekad su se žene ponosile svojim djevičanstvom, a danas ih je sram priznati da su još uvijek djevice ili da su nevinost izgubile u kasnijoj dobi.

Broj seksualnih partnera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoge žene skrivaju s koliko su muškaraca imale seksualni odnos i to iz vrlo jednostavnog razloga - ne žele da ih se osuđuje i da ljudi pomisle da su dobre samo za 'jednu stvar'. Mnogi muškarci i žene još uvijek osuđuju žene koje su seksualno slobodne.

Debljina

To je osjetljiva tema za gotovo svaku ženu. Bombardirani smo određenim standardima ljepote koji se sastoje od mršavog i mršavijeg. Stoga nije čudno da žene ne žele priznati da su u srednjoj školi bile bucke. Naprosto više ne žele biti predmet zadirkivanja.

Ljubav

Misliti da ne zaslužujete biti voljeni je duboka tajna koju nije lako priznati, a kamoli glasno izgovoriti. Međutim, neke žene se doista osjećaju kao da ne zaslužuju ljubav. U prošlosti su bile povrijeđene i slomljene, ali to neće priznati partneru da ga ne uplaše i ne otjeraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Estetska kirurgija

Iako estetska kirurgija u današnje vrijeme nije rijetka, malo će žena priznati svom partneru da su se zahvaljujući njoj iz ružnog pačeta pretvorile u labuda.

'Volim te'

Nije ugodno partneru priznati da vam niti jedan muškarac nikad nije rekao: 'Volim te.' Oni će najčešće na vaše priznanje uzvratiti: 'I ja tebe!', ali to nije isto. To je teško priznati čovjeku s kojim ste u vezi jer počinjete i sami sumnjati da vas doista nitko nije volio jer to nije rekao.

Nevjera

Priznate li sadašnjem partneru da ste svakog prije njega prevarili, to bi ozbiljno moglo poljuljati povjerenje u vašem odnosu i otkriti vaše karakterne mane. 

magazin.net.hr

Vezani članci