Sado mazo seks u troje završio smrću talijanske studentice

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Perverzna seksualna igra jednog talijanskog razuzdanog trojca završila je tragičnom smrću mlade djevojke, prenosi javno.hr.

Talijanski tužitelji optužili su 42-godišnjeg muškarca zbog smrti studentice, koja se ugušila za vrijeme seksualne sado mazo igre "shibari".
Soter Mule zavezao je 24-godišnju Paulu Kaputo za još jednu djevojku dok je izvodio japansku sadomazohističku tehniku. Muškarac je prvo optužen za ubojstvo, ali vlasti u Rimu vjeruju da su djevojke pristale na sudjelovanje u neobičnoj "igri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sado mazo trojac se zabavljao pijući alkohol i drogirajući se u jednom noćnom klubu, prije nego što je Paula, koja je, navodno bila dugogodišnja djevojka optuženog, predložila odlazak na parkiralište u zgradi u kojoj je radila.

Djevojke su bile obučene, čvrsto vezane istim konopcem i obješene dva metra iznad tla. Kada se neimenovana djevojka onesvijestila, Paula se ugušila. Mule je pokušao spasiti tako što je prerezao vrpcu, a zatim je pozvao pomoć. Druga djevojka je prevezena u bolnicu u ozbiljnom stanju, ali je preživjela.

Sator Mule, čiji je nadimak Kinbaku, poznat je po tome što uživa u sado-mazo vezivanju i smatraju ga stručnjakom u tom području.

- Nitko nije bio prisiljen na ništa, ovo što se dogodilo je strašna nesreća - rekao je Mule.

Vezani članci