S ovih šest trikova poboljšajte svoj seksualni život

Vidi originalni članak
...provedeno u krevetu s partnerom bilo što uzbudljivije. No, često je pogrešno pretjerivati u spavaćoj sobi. Dok god ste vi i partner sretni sa svojim seksualnim životom makar imali dvije ili tri poze, ne trebate ga mijenjati. Ipak, možete ga poboljšati i učiniti partnera, ali i sebe sretnijima.

Umjesto poze u kojoj morate visiti s lustera, probajte poslušati neki od ovih savjeta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Uzmite si vremena. Često sve radimo na brzinu što je kod seksualnog života dosta loše. Zapalite svijeće, krenite s predigrom polako i uživajte u nježnostima sa svojim partnerom/icom.

2. Tražite ono što želite. Iako je mnogima neugodno razgovarati u krevetu, učinite suprotno. Tražite od partnera/ice ono što želite raditi i nemojte da vas to bude sramota jer ćete na gubitku biti samo vi.

3. Budite velikodušni i puni iznenađenja. To ne znači da se trebate obući u lateks, već krenite s novim dodirima, poljupcima, nečim što dosad jednostavno niste radili, a znate da vaš partner/ica to voli.

4. Pružite si jednako zadovljstvo. Često jedna strana u seksu uživa više od druge, bilo da se radilo o muškarcu ili ženi. Pokušajte to promijeniti i zadovoljite partnera na način na koji želite da on zadovolji vas.

5. Pokažite da se volite. Kada izađete u grad na kavu ili ručak s prijateljima, nemojte se ustručavati voljeti. Poljubite se, držite za ruke, baš onako kako to radite kada ste u svoja četiri zida. Budite golupčići koji ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga. Ne marite što drugi misle o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Kupite seksi donje rublje. Postoji dobar razlog zašto to svaki puta upali. Kupite ga, nosite i cijenite.

vecernji.hr

Vezani članci