Recept za dug i uspješan brak

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Osim čestih poljubaca i zagrljaja, znanstvenici savjetuju supružnicima da stalno budu u kontaktu, bez obzira na to gdje se nalaze - putem telefonskih razgovora, sms-a, e-mailova, chata...
OSNOVA

Tajna dugog i uspješnog braka krije se u jednostavnom receptu: 4 poljupca dnevno, seks 3 puta tjedno i razlika od dvije godine, pokazala su najnovija istraživanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NERASKIDIVO
Ako supružnici djele dva zajednička hobija, ako se najmanje tri puta zagrle u 24 sata, kažu bar jednom dnevno ˝volim te˝ i zajedno podjele bar dva romantična obroka mjesečno, to znači da je njihova veza neraskidiva.

VJERNOST
Znanstvenici su otkrili i da supružnici mogu biti gotovo sigurni da će ostati vjerni jedan drugome ako su se upoznali posredstvom prijatelja i ako su se vjenčali nakon tri i pol godine zabavljanja.

GODINE

Istraživanja su pokazala da je jedan od glavnih preduvjeta za dugi brak da mladoženja u trenutku vjenčanja ima 31 godinu i da je stariji od mladenke 2 godine i 3 mjeseca.

ROMANTIKA
Nakon uzbuđenja oko vjenčanja, važno je da se magija održava redovitim poljupcima, maženjem i romantičnim izlascima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DJECA
Istraživači su ustanovili i idealan trenutak za bebu, dvije godine i dva mjeseca nakon vjenčananja.
KONTAKT

Osim čestih izmjenjivanja nježnosti, znanstvenici savjetuju bračnom paru da stalno budu u kontaktu putem telefona, mobitela, sms, e-maila, chata,...

PUTOVANJA

Dva vikend putovanja i jedno putovanje u inozemstvo u toku godine osnažit će vaš brak.

I.S.

antiage.hr

Vezani članci