‘Princ Andrew je imao seksualnu robinju iz bivše Jugoslavije’

Vidi originalni članak
...našla se i djevojka za koju britanski i američki mediji tvrde da je s prostora nekadašnje Jugoslavije, po imenu Nadja Marčinkova, prenosi srpski Blic .

Kupio ju od njezine obitelji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki mediji tvrde da je djevojku Nadju sam Epstein kupio od njezine obitelji koja živi ‘negdje u bivšoj Jugoslaviji' i da ju je doveo u Sjedinjene Američke Države.
Prenose i iskaz neimenovane svjedokinje koji navodi da je Epstein Marčinkovu opisao kao svoju ‘seksualnu robinju iz Jugoslavije, koju je kupio od njezinih roditelja'.
Svjedokinja američke policije u slučaju protiv Epsteina tvrdila je da je Nadja Marčinkova bila prisutna svaki put kada bi dolazila kod njega pružati mu seksualne usluge, kao i da je od nje zahtijevano da stupa u lezbijske odnose s Marčinkovom.
Mediji navode da je Marčinkova radila kao broker u kompaniji ‘Douglas Elliman', međutim, kako prenosi američki Gawker, nikada nije imala službenu dozvolu za bavljenje ovim poslom na području Floride i New Yorka. No, u svojoj službenoj biografiji, kao i na društvenim mrežama, Marčinkova se predstavlja kao Nadia Marčinko te tvrdi da je porijeklom Slovakinja i da ju je u toj zemlji, kao tinejdžerku, otkrila agencija za modeling. Nakon uspješne karijere top modela, u kojoj je radila kao zaštitno lice velikih kuća poput Chanela i Diora, postala je pilot i vlasnica aviokompanije Aviloop. Nadja se u svojoj biografiji hvali ‘poduzetničkim duhom koji je razvila još kao dijete u rodnoj Slovačkoj, kada je djeci u susjedstvu prodavala nevidljive kućne ljubimce'.

Bila i na obuci za pilota

Nakon završetka manekenske karijere krenula je na obuku za pilota kako bi svladala vlastiti strah od letenja. Na društvenim mrežama poznata je pod imenom Global girl, a uz to što pilotira, ona je i instruktor letenja. Marčinkova je s vremenom postala jedna od najbližih suradnica kontroverznog milijardera, a jedna je od četiri žene koje su odbile svjedočiti protiv njega i princa Andrewa, pozivajući se na peti amandman američkog ustava. Američki i britanski mediji Marčinkovu nazivaju djevojkom ili ‘posebnom prijateljicom' Jeffreyja Epsteina, a čak su iznijeli i sočne detalje njihovog odnosa. Na pitanja jesu li princ i Jeffrey Epstein dijelili maloljetne djevojke i koristili ih za seks, Marčinkova je odgovorila: ‘Prema instrukcijama svog odvjetnika, moram se pozvati na svoje pravo na peti amandman'. Tužitelj je isti odgovor dobio na sva ostala pitanja koja je postavio, prenosi srpski Blic .

Vezani članci