Povraća mi se od izjava nekih koji su do jučer virili iz Bandićeve stražnjice'

Vidi originalni članak
Među njima je i nekadašnja pjevačica, a danas vlasnica PR agencije, Lana Klingor Mihić.
Ona je na svom Facebooku objavila status: "Ma meni se povraća od izjava nekih koji su do jučer virili iz gradonačelnikove stražnjice, a ustvari su jedva dočekali ovakvu situaciju kako bi ugurali svoju guzicu u što bolju i mekšu fotelju. Općenito ljudi, dajte se iskulirajte! Ja bih voljela da Bandić dokaže svoju nevinost. Iz nekoliko razloga a navest ću samo dva: 1. prije svega je čovjek koji će vas saslušati i pomoći ako može i želi, a u većini slučajeva želi, za razliku od SVIH drugih političara koji će vas pri prvom susretu natjerati da se osjećate kao niža vrsta, kao da ste nitko, a oni su jako bitni ("makes you feel like shit situation"), i 2. samo zato da vidim face ovih koji se ovako naslađuju i uživaju u ovoj situaciji. Samo da im vidim face i gdje će biti kad se Milan Bandić vrati jači nego ikada. Toliko. A vama Gradonačelniče Bandić jedno ljudsko hvala, na svemu do sada", napisala je Lana na svom Facebooku.

Podsjetimo, Lana Klingor Mihić, između ostalog, bila je i organizatorica ljetne manifestacije na Bundeku pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba gdje su se mogle gledati utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, ali i uživati na koncertima i drugim popratnim sadržajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim nje, podršku Milanu Bandiću dale su i sportašice Ivana Brkljačić, Sandra Perković, bivša voditeljica Vjekoslava Bach te glumica Ornela Vištica koja je prije nekoliko dana na Facebooku objavila : "Ne mogu šutjeti i ne reći kako sam najviše zahvalna Bogu što mi je podario snažan instinkt i intuiciju, osjećaj za čovjeka.

Gledajući Dnevnik HRT-a, izještavanja o trenutnoj situaciji, oči mi se napuniše suzama, stegnu me u grlu i zaplakah kao dijete iz srca!
Iako ga ne poznajem dobro, žao mi je! Žao mi je Milana Bandića! Čovjek je na pogrešnom mjestu. Želim da ga što prije puste."

Izvor: jutarnji.hr

Vezani članci