Osvetite se bivšem na kreativan način

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Nakon gadnog prekida žene uvijek razmišljaju samo o jednom - kako mu vratiti milo za drago? Ako zanemarite damske floskule poput one da je najbolja osveta živjeti dobro i biti sretna, čut ćete svoje srce koje žeđa za osvetom. Ona možda nije dostojanstvena, ali vam može trenutno olakšati situaciju i postati jedna od najzabavnijih epizoda u životu, piše portal za sklapanje poznanstava HocuSpoj.com.

Uništen ogled, zgaženi ponos...
Hakirajte mu Facebook profil i objavite da je u fazi revidiranja seksualne orijentacije. U interese mu ubacite nudizam i lajkajte u njegovo ime stranicu Modnog mačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretplatite ga na luksuzni gej magazin koji će stizati na adresu njegove tvrtke.

Kreirajte blog s njegovim imenom na kojem ćete objavljivati najperverznije slike s razvratnim bakicama i transseksualkama. Neka to bude prvi rezultat kojega će Google izbaciti kada netko upiše njegovo ime. Kad-tad će netko od njegovih prijatelja ili rodbine nabasati na tu stranicu, a glasina o njegovim čudnim sklonostima će biti nezaustavljiva.

Spomenite mu kako ste pronašli idealnog partnera za sve perverzije koje je on htio raditi s vama.

Zavedite mu brata, oca ili najboljeg prijatelja. Naravno, posljedice će možda izmaći kontroli. Riskirate ugled, ali koga je briga za reputaciju dok vam srce krvari?

Nabavite i zalijepite na njegov automobil naljepnicu „imam mali penis".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada dođete pokupiti svoje stvari iz njegovog stana, sasvim slučajno uzmite i sve daljinske upravljače.

Zamolite trudnu prijateljicu da se pomokri na test trudnoće. Pozvonite mu na vrata, uvalite pozitivan test u ruke i dramatično zahvalite na tome što vam je upropastio život. Demonstrativno okrenite leđa i otiđite. Neka se smrzne od panike.

Potplatite djecu iz susjedstva da ga, dok je u društvu ljubavnice, nazivaju ocem. Neka hodaju za njima i viču: „Tata, kada ćeš doći doma?"

Darujte njegovu odjeću Crvenom križu. Zašto i ljudi slabijeg imovinskog statusa ne bi nosili Bossova odijela?

Namamite ga na pomirbeni seks. Opijte ga do besvijesti, počastite ga brazilskom depilacijom i brijanjem obrva. Na koncu, i vi ste se depilirali i brijali zbog njega, zar ne?

Kako se osvetiti bivšem dečku?

I za kraj, izdvajamo najopakiju osvetu svih vremena. Nju je, nažalost, priredio muškarac. I to svojoj supruzi. Nakon neugodnog razvoda, Ronald Smith (58) iz Denvera je provalio u kuću svoje bivše kako bi joj komade sirovog pilećeg mesa rasipao po ventilacijskim cijevima. Nakon nekoliko dana, kućom se počeo širiti nesnosan smrad, a čišćenje ventilacije je koštalo malo bogatstvo. Ipak, ova opačina mu se nije isplatila, budući je zbog nje izvjesno vrijeme proveo iza rešetaka.

Vezani članci