Ornela Vištica: Moj povratak prvoj ljubavi

Vidi originalni članak

Želja joj se ispunila angažmanom u zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh čija je odnedavno članica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj glumački put posljednjih godina gradila je ulogama u mnogim domaćim televizijskim serijama i sapunicama, a brz životni ritam koji je posljednjih godina obilježio njezinu glumačku svakodnevicu bio je ujedno i razlog promjenama koje je poželjela u životu. Onu najvažniju 27-godišnja glumica Ornela Vištica uspjela je realizirati početkom 2016. postavši članica Satiričkog kazališta Kerempuh.

'Široj javnosti koja me upoznala zahvaljujući mojim televizijskim angažmanima ovo će možda biti iznenađenje, ali ne i za ljude koje me dobro poznaju. Od šeste godine sam na kazališnim daskama uz koje sam odrastala, poezija je moja ljubav, s 18 godina upisala sam glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, kolege koji me znaju uvijek su se pitali što više čekam kad je kazalište moja velika želja. Dugo sam bila u toj televizijskoj mašineriji, poželjela sam na svom glumačkom putu nešto promijeniti. Dobila sam priliku raditi u jednom od najuspješnijih hrvatskih kazališta, Satiričkom kazalištu Kerempuh. Sigurna sam da će naša suradnja uroditi divnim predstavama i ulogama. Bit će mi čast glumiti s jednim od najjačih glumačkih ansambla trenutno', izjavila je Ornela za tportal.

Kroz život je, ističe, ne vodi ambicija već nešto sasvim drugo: 'Želim biti što bolji čovjek, a tek onda što bolja glumica!', tvrdi Ornela. Jer ono što ju je uz kazališni angažman posljednjih mjeseci najviše ispunilo bilo je i volontiranje na Opatovcu te susret sa sirijskim izbjeglicama. Sreća je za nju prije svega plemenitost.

'Kad bismo svi ujedinili svoju pozitivnu energiju i misli umjesto negativnih kritika, možda bi nam svima bilo malo bolje', poručuje glumica.

A kako komentira napad na kolegicu Ninu Violić zbog njezine iskrenosti o trenutačnoj situaciji u zemlji na Facebooku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Malo me danas toga u ovom vremenu kojem živimo može iznenaditi. Ne mogu uistinu ništa govoriti protiv svojih kolega. To od mene nikad nećete čuti... Nisam osoba koja je kompetentna komentirati političku situaciju u Hrvatskoj pa ću samo reći da mi glumci trebamo umjetnošću ukazivati na ono što se događa oko nas. To je naš poziv', zaključuje Ornela.

tportal.hr

 

Vezani članci