FOTO/VIDEO  Nova pjesma i spot Ilijane Jerković: 'Sama bez tebe'

Vidi originalni članak

Ovapjesma je nešto puno drugačije od onog što se do sada radilo.
Ilijana misli da je na sceni previše umjetne glazbe, golotinje, oskudno odjevenih pjevačica i da na taj način se prenosi loša slika mladim pjevačicama, a i općenito mladim osobama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačice u današnje vrijeme izgledaju kao da rade u striptiz baru, a pošto sama organizira festival za nove mlade pjevače, želi im biti primjer .
Nema ništa protiv plesačica, ali se je sve svelo na pokazivanje tijela.

Ilijana  je također počela kao plesačica u plesnoj skupini Tihane Škrinjaric, ali brzo otvara svoju plesnu školu i tako počinje suradnja u raznim emisijama te mnogim našim izvodacima kao npr ; Severina , Minea, Grupa ET, Maja Šuput, Senna M , Jasmin Stavros , Zdravko Skender i mnogi drugi.

Tada biti plesačica je puno vise značilo i jako puno se treniralo, a danas više toliko nije bitan ples, već da se cure sto oskudnije odjenu-
Ilijana u svojoj arhivi ima dosta nagrada,  a ponajviše za scenski nastup u kojem su sudjelovale njene plesačice i plesači.
2011 godine postaje voditelj i urednik jedne Zagrebačke televizije i vodi glazbeno plesnu emisiju u kojoj su prošla mnoga imena naše estrade.

Sa pjesmom i spotom Sama bez tebe koju možete pogledati u prilogu se nada da će publika prepoznati što je htijela reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Vezani članci