Nives želi začeti dijete na Santiago de Bernabeu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Najpoznatija hrvatska starleta Nives Celzijus i dalje marljivo golica maštu svojih mnogobrojnih obožavatelja. Ovoga puta, Nives je na svom blogu napisala kako ozbiljno razmišlja o tome da vodi ljubav na poznatom madridskom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica i autorica romana 'Gola istina' prinijela bi svoju 'žrtvu' u čast pobjedi Real Madrida u utakmici s Barcelonom, koja će se na stadionu Santiago de Bernabe održati u subotu navečer. Nives Celzijus time bi, kako kaže, ostvarila svoj dugogodišnji san.

'Sreća, stadion je velik...'

- Ozbiljno razmišljam, ako Real Madrid pobijedi Barcelonu u subotu navečer, napokon skupiti hrabrost i ostvariti svoj san. Voditi ljubav na Santiago de Bernabeu ne znači nužno činiti to na centru terena. Zar ne? Sreća, stadion je velik i postoje i neki intimniji kutevi. Tko zna - napisala je Nives na svojoj internetskoj stranici blog.nivescelsius.de.

Supruga hrvatskog nogometaša Dine Drpića kaže da je primijetila kako je u posljednje vrijeme u trendu bodriti 'svoj tim' obećavajući skidanje i prinoseći neke žrtve. Nives se osvrnula i na Sabrinu Ferrilli i komentirala kako je ne želi obećavati svlačenje jer je to 'već deplasirano'.Voditi ljubav na Santiago de Bernabeu ne znači nužno činiti to na centru terena. Sreća, stadion je velik i postoje i neki intimniji kutevi.


Poznata starleta nije se zaustavila samo na tome da opisuje svoja maštanja o vođenju ljubavi na grandioznom stadionu u Madridu, već je otišla i korak dalje. Naime, Nives je nagovijestila da bi se, tijekom seksa na travnatom madridskom travnjaku, moglo dogoditi da začne i svoje treće dijete.

- S obzirom na one druge dane u mjesecu, možda u toj čaroliji začnemo i nekog novog čarobnjaka Messija, buduću zvjezdu, ovaj put - Real Madrida, koji će tamo negdje za dvadesetak godina trpati golove i govoriti 'Real Madrid je moj život', u doslovnom smislu - napisala je Nives.

Vezani članci