Nives Celzijus: I ja sam bila ljubavnica varalice Terryja

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Najpoznatija hrvatska starleta s trenutačnim boravištem u Njemačkoj Nives Celzijus u svojem se najnovijem blogu osvrnula na problematičnog engleskog nogometaša Johna Terryja i pitanje oprosta prijevare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nives komentira izjavu Terryjeve 28-godišnje Toni Poole koja je svoju dragu prijateljicu Victoriju Beckahm upitala treba li suprugu oprostiti prijevaru.

- Naravno da će mu oprostiti prijevaru jer si oduvijek znala da te vara. A i tako ćeš više viđati svoju guzu u novinama te dobivati više darova iskupljenja - pojašnjava Nives tužnoj Toni.

Supruga nogometaša Dine Drpića nastavlja s profesorskim tonom te objašnjava Toni kako neće imati previše uspjeha ukoliko ode od varalice Terryja.

- Ti ćeš dobiti novce i ubrzo nestati sa scene, a on će se na naslovnicama pojaviti s novom manekenkom. Zato svi znamo da ćeš mu oprostiti - pomalo ljutito piše Nives.

U zaključku se Nives okreće i prema hrvatskim ljepoticama koje redovito 'padaju' na domaće nogometaše od kojih, kako kaže, 'nema ništa' te preporuča sponzorušama da se fokusiraju na britanske igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, u samom naslovu svog bloga, Nives otkriva i jednu malu tajnu. Priznaje kako je i ona ostala šarmirana zavodničkim sposobnostima Terryja te mu je, navodno, bila ljubavnica.

jutarnji list

Vezani članci