Nezapamćeni incident na vjenčanju: Majke mladenaca se posvađale na mrtvo ime!

Vidi originalni članak
Do incidenta među uzvanicima je došlo prije nekoliko tjedana u poznatom gradskom restoranu nakon što je mlada matičaru priopćila da zadržava svoje prezime i dodaje suprugovo, piše Jugmedia.

Prema riječima zaposlenih u gradskoj Matičnoj službi, u posljednjih godinu dana, samo 20 posto djevojaka se nakon braka odlučilo zadržati svoje prezime ili dodati i suprugovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kurvo!", začulo se nakon mladenkine odluke, a tu uvredu joj je izgovorio svekar.

Glazbenici koji su zabavljali goste, kažu kako nakon toga više ništa nije bilo isto.

"Nakon toga su se posvađale i majke mladenaca. Koliko je bilo neugodno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim obiteljima. Obje obitelji imaju ‘pedigre' uspješnih leskovačkih privrednika", kazali su glazbenici.

O ovom do sada u Lekovcu nezabilježenom incidentu danima se ispredaju i nadograđuju priče po kuloarima, ali mi vam prenosimo svjedočenja očevidaca.

"Kada je mladoženjina majka rekla mladenkinoj majci u jeku svađe ‘glupa kurvo!', ova joj je odgovorila ‘a zašto sam glupa?', nakon čega je nastao opći smijeh u dvorani", prepričao je jedan od glazbenika, a njegovu priču su potvrdili i konobari te neki od uzvanika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko sati sve je kulminiralo sveopćom tučnjavom gostiju, pa je slavlje dvoje zaljubljenih nasilno završeno.

net.hr

Vezani članci