Mostar: Poznate manekenke na pisti Fashion Arene

Vidi originalni članak

...prošetat će neke od najljepših djevojaka BIH I Hrvatske- Tina Katanić, Vedrana Lindarić, Aleksandra Grdić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Danijela Mijatović, Petra Dukić i brojne druge manekenke i manekeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interes za sudjelovanje su pokazali i stilisti, modni blogeri i manekeni iz Italije, te SAD-a, otkud dolazi Asia Odum, manekenka koja je sudjelovala na revijama na New York Fashion Week-u i Miami Swin Week-u.
Ljubiteljima mode u prvoj večeri-večeri modnih brendova, svoje nove kolekcije predstavljaju Angel's Fashion, LULU multibrand store, United Colors Of Benetton, Lady Fashion, Jeordie's, Marella I P..S..Fashion.

Linea exclusive otvara drugu večer, koja je rezervirana za modne dizajnere. Nakon Lineine revije, publika će uživati i u novim kolekcijama Krie designa, Arilea, Vesne Gabriše, Ljiljane Majkić i Milana Senića.

Pokrovitelj večeri dizajnera je Croatia osiguranje.

Na Fashion Areni predstavlja se i Keune Haircosmetics, koji je okupio tim najboljih stilista, tehničara i edukatora kako bi svakom klijentu priuštio potpun doživljaj ljepote. Keune Akademija godišnje održi preko 250 stručnih seminara: workshopova i look & learn seminara, pod vodstvom domaćih i stranih edukatora
Njihova globalna kreativna direktorica Ilham Mestour, dio je međunarodnog frizerskog tima koji kreira frizure na modnim tjednima za poznate brandove Gucci, Prada, Max Mara, Givenchy, Dior, V & R, Valentino i Louis Vuitton.

Za frizure na Fashion Areni bit će zaduženi internacionalni Keune edukatori iz Hrvatske- Tanja Kuštrović I Marija Gelenčir, internacionalni Keune edukatori iz BIH- Mirza Agović i Mario Gurabić I poznati mostarski frizer Miroslav Marijanović sa timom iz frizerskog salona Red carpet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Artdeco je službena šminka ovog modnog događaja na kojemu će sudjelovati make up vizažisti: Marijana Bošnjak, Marija Ivanković, Kristina Čulina, Marija Kozina i Antonija Bogut.

Neven Ciganović je stilist ovog modnog događaja, službeni modni fotograf Mate Zemljić, Emerik Gudelj art director, a organizatori -agencija PRimera.

 

Vezani članci