Mostar: Plavuša iz parka kaže da nije bilo seksa

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...učer poslije podne "Dnevnom avazu" obratila se djevojka kazavši da je ona ta osoba koja, navodno, sa svojim momkom "vodi ljubav u parku".

Ne želeći otkriti svoj ​​identitet, kazala je za Dnevni avaz da se ona i njen momak nisu seksali, kako je to plasirano u pojedinim medijima, već da su duže vrijeme sjedili na klupi i radili "stvari" koje su, inače, svojstvene zaljubljenim parovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Svom momku sjedila sam u krilu i ležala sam na klupi držeći glavu na njegovim nogama. Dakle, mijenjali smo položaje jer smo se mazili, a nikako seksali. Sve ovo nam je vrlo teško palo, posramljeni smo, strah nas je da nas netko ne prepozna, jer imamo svoje obitelji i prijatelje. U najkraćem, jako smo pogođeni - kazala je za Dnevni avaz ova djevojka.

Ona je ustvrdila da ih je fotografirala neka starija žena, a nikako majka koja je bila u parku s djecom, te se obrušila na nju.

Razmjena nježnosti

- Uostalom, šta je briga tu babetinu što nas je slikala, što mi radimo? Otkud joj pravo da slika ljude i promatra šta ko radi? Uvijek su u parkovima svoje vrijeme provodili zaljubljeni parovi i razmjenjivali nježnosti - rekla je ova djevojka.

Vezani članci