Mostar: Cijene dočeka od 20 do 120 KM

Vidi originalni članak

Za one koji ne odaberu neku europsku destinaciju za doček Nove godine, mnogi restorani i noćni klubovi organiziraju zabavu u najluđoj noći uz glazbu uživo.
Restoran "Tenis centar" svojim gostima osigurat će švedski stol i neograničenu konzumaciju pića po cijeni od 120 maraka te će ih zabavljati trio Denirom.
Restoran "Karting" također organizira doček i za zabavu će biti zadužen glazbeni sastav V.I.S. Konoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hotel "Bristol" za novu 2015. godinu organizirao je doček uz zabavnu i narodnu glazbu uživo, gdje je cijena večere i pića dobrodošlice regulirana cijenom od 40 maraka, dok u hotelima "Ero" i "Bevanda" doček uopće nije organiziran.
"Snježna kuća Rujište" organizira doček po cijeni od 80 maraka u što je uključena večera i piće dobrodošlice. Za zabavu pobrinut će se Josip Bilać.
Za mlađe generacije dočeke Nove godine organiziraju noćni klubovi i diskoteke. Noćni klub "Drugi način" za goste, po cijeni od 20 maraka, priprema raznovrstan DJ program, bogat švedski stol i nagrade. Po istoj cijeni, Mostarci će Novu godinu moći dočekati i u "Golden Clubu" u kojem će ih zabavljati mostarska grupa Neretva. U tu cijenu je uključeno i piće dobrodošlice te švedski stol.

U noćnom klubu "Art" za zabavu gostiju pobrinut će se Tribun Band. Cijena ulaznice je 20 maraka, a cijena rezervacije stola iznosi 40 maraka. Piće dobrodošlice i švedski stol također su uključeni u cijenu.
U Lucullus Music Baru u tržnom centru Piramida Mostarce će u novu godinu uvesti Neda Parmać, popularna hrvatska pjevačica. "Veselim se nastupu u Mostaru u ‘Lucullus Music Baru'. Pripremam zanimljiv repertoar koji će biti prožet najboljim domaćim i stranim plesnim hitovima", rekla je Neda. Ulaznice za doček Nove godine u Lucullus Music Baru iznose 50 maraka.

Dnevni list

Vezani članci