Mladenka isprobavala vjenčanice, a onda joj je teta rekla nešto što ju je slomilo

Vidi originalni članak
No, čini se da je njezina pogreška bila što je sa sobom povela svoju tetu Annu Mariju De-Castro, koja je Jordan na kraju ostavila u suzama i doslovno joj uništila veliki dan jer nije prestajala s uvredama.

Jordan je, naime, isprobavala brojne haljine u butiku i to uz pomoć dizajnera Davida Emanuela. Njezina teta stalno je imala neke neumjesne komentare. Sipala je komentare i o njezinoj debljini. Kada je Jordan htjela obući jednu haljina na bretele, zaključila je da joj ta haljina, u stilu princeze, ne paše jer se u njoj osjeća kao svadbena torta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teta nije odustajala

U sve se tada opet uključila i njezina teta koja je rekla, dodajući da joj neće laskati, da joj ramena izgledaju kao kod ragbi igrača. Jordan je isprobavala i druge haljine, a njezina majka pokušala je utjecati na tetu da se prestane tako ponašati prema njezinoj kćeri, no teta nije odustala i nastavila je s uvredama. - Noge joj izgledaju debelo u tome. Moram biti iskrena - rekla je teta.

Jordan je briznula u plač i otišla u svlačionicu. - Uzrujana sam, bila je brutalna, ne želim da dođe na svadbu - jecala je Jordan. Morao je reagirati i dizajner koji je mladenku utješio riječima da će pronaći pravu haljinu za nju jer je to upravo njihov posao, piše Daily Mail.

Vecernji.hr

Vezani članci