Ljubav preko Fejsa: Nije bila kao sa slika pa prijavio pljačku da može otići od nje

Vidi originalni članak
...vezu preko Facebooka učiniti stvarnom. Štoviše, osebujni Mustafa stigao je s namjerom da zaprosi djevojku koju je mjesec dana ranije upoznao preko društvene mreže Facebook.

Umjesto matičara, on je susreo suca i odvjetnika jer je lažno prijavio da je napadnut, pretučen i opljačkan. - Rekao je da su ga napali, oteli mu osobne dokumente i 180 eura. Inspektori su krenuli u potragu za eventualnim napadačem, ali je utvrđeno da je 51-godišnjak sve slagao. Kada je uhvaćen u laži, branio se da je dobio sunčanicu i da se ničega ne sjeća, rekao je izvor iz istrage, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u cijeloj priči istina je da se Mustafa intenzivno dopisivao sa svojom "boljom polovicom" iz Budve i odlučio je pronaći i uzeti za zakonitu suprugu.

Ipak, kada ju je upoznao, odmah je shvatio da to nije osoba kao s fotografija na popularnoj mreži. Zatim je došao na ideju da prijavi pljačku i napad. Shvatio je da to nije žena s kojom želi provesti život, ali se nekako trebalo vratiti u BiH. Izvor crnogorskih "Vijesti" rekao je da je Mustafa ostao bez novca i da je mislio da će na taj način vratiti potrošeni novac i otići kući.

Vezani članci