Lijepa Mostarka podijelila emotivnu priču sa fanovima: 'Život je lijep'

Vidi originalni članak
Glumica rijetko priča o privatnim stvarima, no kada je u pitanju odavanje priznanja i iskrenih osjećaja prema važnim ljudima u njezinom životu, Ornela Vištica rado iskazuje svoje misli i emocije. Tako je talentirana 29-godišnjakinja otkrila javnosti zanimljivu priču koja je oduševila njezine fanove

Televizijska i filmska glumica podijelila je sa svojim obožavateljima nepoznati detalj iz svog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Život je film. Prije 20 godina jedna djevojčica iz Španjolske je napisala pismo, poslala svoju fotografiju u želji da obraduje nekoga u zemlji u kojoj se odvijao rat. Njena poruka je stigla do mene i dobila sam paketić. Poželjela sam joj odgovoriti i zajedno sa svojom profesoricom španjolskog jezika napisala pismo. I tako su se dvije djevojčice krenule dopisivati, s obzirom da nije bilo interneta i društvenih mreža pisale su pisma. Danas 20 godina nakon su odrasle žene i odlučile su dan provesti u Barceloni, zahvaliti jedna drugoj na prijateljstvu. Blanca Lucia me čekala danas kad sam izašla iz vlaka i odlučila da me nauči sve o Barceloni uživo. Dan je više nego predivan', poručila je Ornela Vištica pored fotografije iz Španjolske.

Ornelu Višticu gledatelji trenutno prate u seriji 'Pogrešan čovjek' u ulozi Aleksandre, a hvaljena glumica nedavno je izjavila kako joj je to jedna od dražih uloga. 'To je uloga s kojom dijelim najviše karakternih sličnosti dosad', otkrila je.

tportal.hr

Vezani članci