Kraljici Hrvatske oduzeta titula zbog nedoličnog ponašanja!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Direktorice direkcije Sanja Djedov Popović i Tamara Roglić odlučile su u dogovoru s vlasnikom izbora Rikardom Gumzejem da će Esther oduzeti krunu zbog nedoličnog ponašanja. Tamara Roglić za Index je objasnila odluku.

"Esther Berišić izabrana je za Kraljicu Hrvatske 22. svibnja u Green Goldu. Nakon par dana počeli su problemi s njom. Naime, sve djevojke koje su pristupile izboru, njih 16, vlasniku licence potpisale su izjavu kojom se obvezuju da će godinu dana biti na raspolaganju direkciji i direktoricama izbora te da za svake medijske istupe i evente moraju zatražiti pismeno odobrenje direkcije. Na to se Esther nekoliko puta oglušila", rekla je Roglić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njezina mama pokušala je preuzeti ulogu njezinog menadžera tako da su počeli problemi s njom. U dogovoru s direkcijom, Sanja i ja smo donijeli odluku da joj se oduzme titula. Neprofesionalno ponašanje i nju kao djevojku, njezino pojavljivanje i koliko je ono moralno i etično, ne možemo kontrolirati. Htjeli smo poslati poruku da se s takvom djevojkom ne može surađivati. O svemu su bili obaviješteni i njezini roditelji, na što je njezina majka komentirala da je to dobro, da će ona biti njezin menadžer i dogovarati sve na način na koji ona to želi", ispričala je Tamara za Index.

Među idejama Estherine majke bila je i ona da djevojka ide plesati u jedan noćni klub sa Sorajom i nekim starletama. "Bila je ideja da ide nastupati u neki klub sa Sorajom i nekakvih starletama. Time se diskreditira izbor. Ona nije samo Esther Berišić nego i Kraljica Hrvatske, zastupa direkciju i brend. Usmeno je na svoje ponašanje bila upozorena nekoliko puta i na takve se stvari oglušila. Nakon 22 dana donijeli smo zajedničku odluku s vlasnikom licence da joj se oduzme titula i sve njezine titule kao takve preuzima prva princeza, Tea Matijević. Ona će ići u prosincu predstavljati Hrvatsku na svjetski izbor", zaključila je Roglić.

Vezani članci