Kako održati vezu sa starijim muškarcem

Vidi originalni članak

Što je bilo - bilo je
Spominjanje nekih stvari iz prošlosti, koje će još više istaknuti razliku u godinama, poput: 'Nisam se još ni rodila kada si ti išao u školu', potpuno su nepotrebne i mogu izazvati veliku nesigurnost kod vašeg partnera.

Držite se dalje od uloge djeteta
U ovakvim vezama potrebno je dati do znanja partneru da ste neovisne i da vam ne treba netko tko će vas tretirati neravnopravno i pretjerano brinuti o vama. Iako ste mlađi, treba biti jasno da vaš partner ne smije ponašati kao da vam je otac, niti to treba očekivati​​.

Raspravljajte o životnim ciljevima
Uvijek je bitno da parovi imaju iste ciljeve, pa ako na primjer, vi želite djecu a on ih već ima s bivšom suprugom i ne želi ponovno postati otac, to je znak da vaša veza najvjerojatnije neće opstati.

Budite ono što jeste
Treba imati na umu da je partner započeo vezu s vama jer ste mu se svidjeli takvi kakvi jeste, pa bi bilo potpuno pogrešno da stalno pokušavate živjeti u skladu s njegovim očekivanjima i mijenjati sebe zbog njega.

Ne plašite se sazrijevanja
Tijekom veze ljudi zajedno sazrijevaju, ali ne bi vas trebalo plašiti to što je vaš partner već prošao neke faze i ima više životnog iskustva od vas. Komunikacija i obostrano razumijevanje osnova su za napredak i razvijanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

broj1.hr

Vezani članci