Kad je 'teta lajavica, ujak pije, deda i stric premjeravaju grobnice, a dečko je najveće zlo'

Vidi originalni članak
...koja razara svaku ljubav, pa i one najčvršće ljubavi, politike, zasad, neće biti. - Ona se htjela maknuti odavde po svaku cijenu, bez obzira na sve, i to je bilo planirano duže vremena - rekla je svjedokinja i najveća žrtva jučerašnjeg igrokaza te je dodala: 'Dobro, je li ona bolesna, nikada nije vikala i derala se i psovala, sinoć, ali prije tri tjedna, na istom mjestu, je bilo psovki i urlikanja kao na nogometnoj utakmici. '
Naravno, osnovni razlog tome je obiteljska trauma koja još uvijek boli i peče, od koje se ne opravlja lako i koju je na svojim leđima ponijela osoba o kojoj cijeli vikend govorimo sama i samo uz pomoć onih koji su ispali njene najveće žrtve. Katastrofa u obitelji je očito uzrokovala i psihičke probleme. Naime, to se može razumjeti, ali se iskaljivanje bijesa ne može opravdati ako se bijes manifestira prema krivim ljudima, dakle, ukoliko stradavaju nedužni.

- Teta je lajavica, sestričina razmažena, tetak je čas dobar, pa nije dobar, deda i stric provjeravaju grobnice, ujak pije - i sve to u jednoj rečenici i sve to, iako tvrdi upravo to, se može oprostiti, ali se zato ne može oprostiti nečiji trud i žrtva , da ne kažemo ljubav, iako je zapravo jedini štit svemu tome bila i ostala ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad vas netko zarazi mržnjom teško se možete osloboditi takvog čeličnog stiska, posebno ako to ne želite. Šteta, kakva je to bila prilika upravo za ljubav.

tinolovka-news.com

Vezani članci