Istraživanje pokazalo da žene vole ljubavni 
'jastučić'

Vidi originalni članak
Naprotiv, istraživanje koje je provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da čak 75 posto ispitanih žena više voli izlaziti s malo punijim muškarcima. Većina žena koja je sudjelovala u anketi izjavila je da bi prije izašle na spoj s muškarcem koji ima malo naslaga sala oko trbuha, takozvani ljubavni jastučić, nego s fit muškarcem na kojem se vidi svaki mišić i čiji trbušnjaci izgledaju poput kornjačina oklopa. Čak 96 posto žena koje su sudjelovale u istraživanju kao glavni razlog ovakvu stavu navelo je da su muškarci opsjednuti treningom i teretanom dosadni.

Prema mišljenju stručnjakinje za odnose između muškaraca i žena Tracey Cox, koje prenosi Daily Mail, ovakvi rezultati pokazuju da se žene u većini odlučuju za malo punije muškarce jer ih isklesana tijela podsjećaju na njihove fizičke nedostatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Psihološki gledano žene vjeruju da bi im mršavi muškarci atletske građe zamjerili nedostatak discipline u prehrani i vježbanju i brže primijetili njihove nedostatke - objašnjava Cox.

Gotovo tri četvrtine ispitanih žena izjavilo je i da bi im bilo neugodno svući odjeću ispred vitkih, mišićavih muškaraca.

U anketi su ženama ponuđeni i potencijalni muškarci iz svijeta poznatih i slavnih koje bi izabrale za spojeve, a većina ispitanih (33 posto) odabrala je glumca Colina Firtha kao prvi izbor ispred pjevača Robbieja Williamsa, glumca Leonarda DiCaprija ili pak Jamesa Bonda - Daniela Craiga. Najviše onih koje preferiraju mišićave muškarce mlađe je od 25 godina, dok starije biraju "jastučiće".

Vezani članci