Hrvati s 11 partnerica najaktivniji ljubavnici na svijetu

Vidi originalni članak
...prenijeli su u srijedu mediji pozivajući se na istraživanje indijskog izdanja časopisa Men's Health.

Istraživanje je pokazalo da Hrvati, Grci, Nizozemci i Britanci imaju najaktivniji seksualni život pošto su među vodećima u većini ispitanih kategorija, prenosi indijski tjednik The Diplomat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraživanje je provedeno od travnja do kolovoza ove godine na 50,796 ispitanika iz 30 zemalja. Indijski Men's Health tvrdi da je riječ o najopsežnijem istraživanju te vrste u svijetu.

List je naručio istraživanje kako bi utvrdio kako muškarci iz Indije stoje u usporedbi s drugim narodima, a rezultati su za njih bili poražavajući - Indijci imaju seksualne odnose rjeđe od jednom tjedno, što je najmanje na svijetu.

Pod naslovom "Ako Indijci imaju najmanje seksa, tko ima najviše?", istraživanje prenosi i britanski The Telegraph, te na naslovno pitanje odgovara: "Hrvati!"

Indijci imaju prosječno tri partnerice, što je najmanji broj u istraživanju. Usporedite to s muškarcima iz Hrvatske koji imaju najviše partnerica - prosječno 11, piše The Telegraph, te dodaje da su na drugom mjestu Grci s devet partnerica.

Britanski list piše da Hrvati također više od bilo kojeg drugog naroda upražnjavaju seks na otvorenome - u bazenima, parkovima, na livadama i u automobilima. Jedina iznimka je seks na kampiranju u čemu su od Hrvata bolji jedino Nizozemci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušali smo utvrditi na koji su način muškarci iz različitih dijelova svijeta bolji od drugih u određenim aspektima seksualnih odnosa, te ponuditi načine kako poboljšati odnose", rekao je urednik Men's Healtha Jamal Shaikh.

Istraživanje je također pokazalo da su u seksu najaktivnije Britanke, Amerikanke i Australke, koje su prosječno imale devet partnera. Na posljednjem mjestu su ponovno Indijke s prosječno dva partnera, piše The Diplomat.

Ipak, nedavno istraživanje koje je proveo tim s američkog sveučilišta Ohio State pokazalo je da ljudi često neistinito odgovaraju na anketna pitanja, a to se posebno odnosi na pitanja o seksualnom ponašanju.

Vezani članci