Frajeri od kakvih treba bježati glavom bez obzira

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Ljubav je slijepa, zaljubljenost također, i u početku odnosa redovito ni ne slutimo što se krije iza onoga što prvih tjedana zaista vidimo u nekoj osobi, jer nam odgovara osjećaj da smo našli nekog posebnog, piše net.hr.

Kad ste ga upoznali, zbog tog frajera dobivali ste leptiriće u trbuhu, no nakon nekog vremena ste ga zamrzili jer je on...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatno egocentričan
Sve se vrti oko njega i vi ste apsolutni rob njegovog ega. U krajnjim slučajevima niti ne primijeti kada ste bolesni, a ako i da onda će to biti samo da provjeri jeste li zarazni.

Vozi k'o luđak
Svaki put kad se s njim vozite u autu uza sebe morate imati pilule protiv povraćanja i krunicu koju izmolite nekoliko puta u strahu za svoju i sigurnost drugih? Ili vas pokušava impresionirati, ili zaista misli da ga to čini više cool osobom.

Zabavan, samo kad je pijan
Usosili ste se s tipom koji je zabavan samo kada je pijan, a kada je trijezan je nemoguće dosadan? Kakav izbor, pijan ili dosadan.. I nije neki ulov, zar ne?

Bez prijatelja
Ako se nijedan vaš prijatelj ne želi družiti s vašim frajerom i vi se ne želite družiti s njegovim prijateljima, za to obično postoji jako dobar razlog.

Gospodin 'neću ovo, neću ono'
Ništa za njega nije dovoljno dobro, pa čak ni vi sami. Neprestano je nezadovoljan svojim životom, i vama. On je stvoren za velike stvari, dok ste mu vi prolazna stanica u životu na koju je stao tek tako, jer mu je dosadno. Savjet: Bježite glavom bez obzira!

Vezani članci