Eurosong: Prateći vokal Nine Badrić, Ivana Čabraja uhićena u krađi slika u hotelu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...u hotelu „Hilton" u Bakuu gdje je i odsjelo izaslanstvo  Hrvatske. Ivana je, navodno, sa zidova hotela skinula nekoliko slika i složila ih u kofer, ne razmišljajući o sigurnosnim kamerama i mogućim posljedicama krađe.

Osiguranje je promptno reagiralo i našlo se u Ivaninoj sobi. Uprava hotela pozvala Ivanu, a zatim i druge članove njenog izaslanstva na razgovor kako bi se izbjegao skandal širih razmjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slike su vraćene hotelu, a Ivana Čabraja tijekom jučerašnjeg dana nije napuštala hotelsku sobu, pa čak ni zbog promotivne zabave koju je za predstavnike medija organiziralo izaslanstvo Hrvatske.

Kadir Mehmedov, jedan od menadžera „Hiltona", za Kurir je kazao:

Točno je da smo imali problem s hrvatskom delegacijom, ali politika kuće je takva da ne mogu javno iznositi nikakve informacije o gostima niti o incidentima u kojima su sudjelovali.

Hotel: Pijani i problematični

Uprava hotela u nekoliko navrata imao je primjedbe na njihovo ponašanje. Tako je bilo i u noći između nedjelje i ponedjeljka, kada je nekoliko pijanih članove ove delegacije lupalo zastavama na vrata mnogobrojnih gostiju hotela, pa im je osiguranje oduzelo rekvizite i ispratilo ih do soba.

Vezani članci