ELITNA PROSTITUTKA SVE PRIZNALA 'Evo s kim sam spavala i za koje novce, a znam i tko je to još radio'

Vidi originalni članak
Srpski mediji prenose njenu priču prema kojoj se s Mihajlom upoznala u rujnu 2013. godine te ga je pitala može li se preko njega uključiti u lanac elitne prostitucije.

- Dogovorili smo se da seksualne usluge pružam svakodnevno u večernjim satima. Cijena klasičnog seksa bila je 150 eura za sat vremena i od toga bi meni ostalo 100 eura dok bih njemu davala ostatak. Odgovarao mi je taj dogovor i odmah sam počela raditi. U prosijeku bih tjedno imala sedam "poslova" - ispričala je za srpske Naše novine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navela je da joj je Mihajlo nalazio poslove, nakon čega bi ju SMS porukama obavijestio o hotelu i broju sobe u koju treba ići. Često bi po nju poslao automobil, najčešće Passat, Mercedes ili Hondu, a ponekad bi joj naručio taksi.

- Seksualne usluge pružala sam u hotelima 'Moskva', 'Luks', 'Hyat', 'Falkensteiner' i 'Holiday Inn', kao i na različitim adresama u Beogradu - izjavila je te dodala da je u hotelima opsluživala strane državljane, dok se sa Srbima nalazila po stanovima.

Ispričala je da joj je Šapčanin dao 'radni' telefon i objasnila je da su svi uključeni u prostituciju mijenjali brojeve svakog mjeseca. Mihajlo je imao tajnicu koja je umjesto njega slala poruke i obavještavala djevojke o mjestu sastanka i imenima klijenata sa kojima bi se trebale sastati.

Zadnjeg je klijenta 'odradila' tjedan dana prije uhićenja u prosincu prošle godine, pišu Naše novine.

- Bilo je to u u hotelu 'Metropol Palace', mislim da je bio Švicarac. Imali smo klasični seks za 150 eura - rekla je te dodala da od drugih djevojaka koje su radila za Mihajla poznaje neke koje su poznate javnosti no da nema njihove brojeve telefona niti s s njima ima običaj družiti.

Vezani članci