Dogradonačelnik "osvajao" kolegicu iz stranke vulgarnim SMS porukama!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Još jedan seksi skandal trese naše susjedstvo. Nakon Slovenije i starlete Urške, ovo je priča iz Srbije. Prema pisanju Kurira, dogradonačelnik Čačka Saša Obradović, ustrajan je u "osvajanju" svoje kolegice iz DSS-a SMS porukama poput „Dođi da te kresnem!", „Kako bi stenjala", „Sutra uzmi ključ od stranke, moram te kresnuti, daleko je petak".

Među porukama ima i takvih koje su vulgarne pa ćemo ih izostaviti s popisa njih dvije stotine koliko ih je ovaj "kavalir" poslao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obradović, inače oženjen i otac dvoje djece, je sve poruke slao sa službenog mobitela. Žena je bila u DSS-u zajedno s Obradovićem, a bila je i na listi za odbornicu u Čačku. Zbog takvog odnosa dogradonačelnika i proganjanja izašla je iz stranke.

Obradoviću ni traga

- Na početku sam pokušala ignorirati sve te poruke - rekla je Kuriru proganjana žena. - Ali, on me je i dalje uznemiravao. Slao mi je i svoje golišave fotografije. Morala sam na kraju i otići iz stranke.

Poruke su bile ustrajne i sve izravnije, točnije vulgarnije. Obratila se i za pomoć nekim odgovornim ljudima u stranci, ali su joj rekli kako joj ne mogu pomoći.

Obradović se novinarima Kurira nije javljao na telefon. Nisu do njega mogli doći ni kada su zvali njegov ured.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Vezani članci