Dijelovi tijela koje ona želi da ljubiš

Vidi originalni članak
Nikako nemoj zaboraviti na potiljak. Sve cure volimo kad nas ljubite po vratu, to nas izluđuje. Podigni joj kosu i polagano je ljubi joj potiljak, pa vrat, potom rasprostri poljupce sve do ključne kosti. Vjerujte, od toga nam prolaze trnci po cijelom tijelu.

Tu je i kraj leđa, dio neposredno iznad guze. Ovdje se nalazi većina živaca naših genitalija, tako da stimuliranje tog dijela masažom ili jezikom uvijek pali. Zato i voli kada u šetnji staviš ruku na taj dio-to je intimna i seksi gesta koju obožavamo. Osim toga, volimo i poljupce u čelo. Nisu seksi ili napaljujući, ali svaka cura voli dobiti poljubac u čelo od svoje jače polovice. Ovo nije potez koji ćeš učiniti tijekom seksa, ali nakon napornog radnog dana svakako će je razveseliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikako nemoj zaboraviti na njene prste, točnije jagodice u kojima je velik broj živčanih završetaka. Kada joj ližeš i sišeš prste, ona dobije uvid u tvoje oralne sposobnosti i automatski zamišlja kako to radiš njenom intimnom području.

Važni poljupci su i oni koje ćeš udijeliti njenim bradavicama. Sisanje bradavica u njoj otpušta hormon oksitocin, takozvani „ljubavni hormon". Nikako nemoj zaboraviti ostatak grudi, posveti im pažnju.

I šećer na kraju-klitoris. Jednom kada dođeš do tamo, nema povratka. Klitoris ima 8000 živčanih završetaka, što je 4000 više nego što muškarac ima u cijelom penisu. Posveti mu se i ne puštaj ga dok ne začuješ vriskove ugode i blaženstva.

Izvor: macho.hr

Vezani članci