Bivši dečko objavljuje golišave fotke Ane Ivanović?!

Vidi originalni članak
... jer srpski košarkaš nije krio njihovu ljubav od medija. Ovo, međutim, nije kraj sapunice, već samo početak, s obzirom da košarkaš španjolske Fuenlabrade navodno ima intimne fotografije nekada prve tenisačice svijeta?!

Kako piše Alo.rs, Ivanovićeva je u strahu jer bi sporne fotke mogle dospijeti u javnost, što bi urušilo ugled najljepše tenisačice svijeta te joj nanijelo nevjerojatne posljedice za buduću karijeru, ali i nanijelo štetu kod sponzora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ana je vrlo brzo otvorila oči što se tiče Ivana jer je on prijateljima po Beogradu pokazivao zajedničke slike s Anom i Stanijom, svojom bivšom djevojkom. U tom društvu našao se i prijatelj srpske tenisačice, koji joj je sve prenio. Razumljivo, Ana se odmah uplašila da bi i njihove intimne fotografije jednako lako mogli ugledati svjetlost dana', rekao je za 'Alo!' izvor blizak obitelji Ivanović.

'Ana je bila u stanju velikog šoka, koji se sada pretvorio u strah. Ista je situacija i s obitelji, kojoj je sve ovo, vezano uz Anu i Ivana, jako teško palo. Čak zamjeraju i njenim najbližim prijateljima što su joj dopustili da se uopće upusti u romansu sa srpskim košarkašem, koji je u prošlosti povezivan sa starletama', tvrdi izvor na kojeg se poziva Alo.rs.

Vezani članci