FOTO  Barbara Ljiljak Miss Universe Hrvatske 2015. snimila modni editorijal za Vesnu Sposu

Vidi originalni članak

Nakon uspješne kampanje GEMMA 2015 dizajnerica Vesna Sposa donosi novu modnu priču pod nazivom Aurora. Modernu žensku kolekciju krase pripijene siluete, odmjereni seksipil i ženstvenost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominiraju lepršavi i lagani materijali, a naglasak je na pokretu i prozračnosti. Igrom zlatne i bijele boje dizajnerica je postigla upečatljive modele stvorene za glamurozne ljetne stylinge. U prvi plan stavljena je urbana, moderna djevojka koja svojom pojavom osvaja poglede, "budi" uspavana lica i daje osvježenje kao prve jutarnje zrake sunca - Aurora. Glamurozne i autentične lokacije (hotel Esplanada, Gornji grad, modni salon Vesna SPOSA) savršena su kulisa za dočaravanje energije kojoj odiše cijela kolekcija. Okosnicu kolekcije čini raznovrsnost krojeva i stila u tonovima bijele, zlatne i crne boje. Kombinezoni s trendovski naglašenim gornjim dijelom, dnevne i večernje jersey (džersej) haljine s volanima i raskošne čipkane vjenčanice dominiraju kolekcijom. Novost u izradi, kako naglašava dizajnerica su svakako korišteni materijali poput brokata, cady materijala i jaquarda. Upravo su haljine od vrhunskih materijala i kreativan dizajn razlozi zbog čega se Vesna SPOSA nametnula kao vodeća u području hig fashion vjenčanica i večernjih haljina u Hrvatskoj, a ova kolekcija to svakako potvrđuje.

Miss Universe Barbara Ljiljak, novo zaštitno lice Vesna SPOSA, savršeno je utjelovila senzualnu Vesna SPOSA djevojku ispred fotografa Robina Pretkovića, a za prelijep izgled Barbare pobrinuli su te:

MAKE UP: BELA make up

FRIZURA : Renata Kerastase

Vezani članci