Ako ne znate kako se ljubiti, zaboravite na seks!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Kako se ljubiti - dodiri usnama

Na žurite s poljupcima jezikom. I ne mislite da je ljubljenje čišćenje partnerove usne šupljine i zubi - jezik ne gurajte preduboko u usta svog partnera. Tkođer, ne pretjerujte s količinom sline, jer to može biti ometajući faktor. Prije svega, usredotočite se na usne. Dodirujte ih svojim usnama ili vrhom prsta ili jezika. Lagano i polako. Još bolje je ako prvo počnete ljubiti vrat, a zatim se polako primičete usnama. Netom prije nego dotaknete usne partnera, nemojte biti nervozni, jer će vam usne očvrsnuti i izgubit će se osjećaj mekoće i senzualnosti. Ako želite, sklopite oči i prepustite se poljupcu, a možete i gledati partnera ravno u oči i pratiti njegove reakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Izbor je samo vaš, ali budite svjeni da je poljubac najspontaniji i najromantičniji, ako su oči zatvorene. Tako ćete se naći u posve drugom svijetu u kojem nećete morati posebno učiti kako se ljubiti. Usta ne otvarajte previše, jer parnera ne želite pojesti, već samo poljubiti. U početku imajte zatvorene usne, a kasnije ih počnite lagano rastvarati.Kada učite kako se ljubiti, učite i kako se maziti. Vaše ruke neka ne miruju. Zagrlite partnera - oko struka, vrata ili kose. Ako njenu ili njoj ruke pobjegnu i na neka druga mjesta (npr. guzu), ne uzbuđujte se previše i zapamtite da vam se nikamo ne žuri.

Kako se ljubiti - francuski poljubac

Kada poljupci usnama već traju neko vrijeme i znate kako se ljubiti, vrijeme je za francuski poljubac. U igru usana uključite i jezik. Francuski poljubac dolazi spontano, ali ponekad se ipak jedan od neiskusnih partnera okameni. Dakle, kada ste naučili kako se ljubiti usnama, polako otvorite usta i nadajte se da će i vaš partner učiniti isto. Zatim naprosto gurnite jezik u njegova usta. Tamo će vas već čekati drugi. Samo se prepustite plesu i usput ćete shvatiti što vam odgovara. Ako volite francuski poljubac, a partner vam je neiskusan, vrlo lagano krenite u potragu za partnerovim jezikom. Poližite ga po usnama, a jezik ne gurnite preduboko. Ako osjetite da mu/joj se sviđa, počnite s francuskim poljupcima, koje možete prekidati, opet početi s običnim poljupcima ili se prebaciti na vrat. Onda se opet vratite usnama. Jezik vam ne smije biti napet, budite opušteni, progutajte slinu i počnite učiti kako se ljubiti.

Če ste sami pobudnik francoskega poljuba, jezik iz ust potisnite le nekaj milimetrov in z njim počasi vstopite v partnerjeva usta. Lahko ga tudi poližete po ustnicah, nikar pa mu jezika ne zarinite pregloboko. Če vidite, da se dobro odziva, začnite s francoskimi poljubi, ki jih lahko vmes prekinete z navadnimi ali pa greste nazaj na vrat ali na še kam drugam in se nato spet vrnete v usta. Jezik naj ne bo napet, bodite sproščeni in »mehki«, pa pazite, da ne bo preveč sline, zato jo skušajte med poljubi požirati.

www.intimatemedicine.com.hr

Vezani članci