6 grešaka pri seksu s novim partnerom

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ne bojte se

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikada neka vas ne bude strah od lošeg nastupa ili ne ispunjavanjem očekivanja vašeg partnera. Ukoliko pred budućim ili budućom djelujemo živčano i zabrinuto, če se sigurno neki od tih osjećaja prenjeti na njega/nju i lijepu romantičnu večer možete pretvoriti u noćnu moru.

Ne zavirujte preduboko u čašu

S čašom ili dvije ustvari nema ništa loše, no ukoliko pretjerate s alkoholom partner može protumačiti da trijezni ne biste s njim išli u krevet. Osim toga, na nestabilnim nogama, staklenim očima i alkoholnim zadahom nećete djelovati najprivlačnije. 

Ne očekujte previše

Prvi seks s novim partnerom je namjenjen upoznavanju i istraživanju, kao i dokazibvanju vještina u krevetu. Ukoliko su vam neke stvari išle odlično s bivšim/bivšom ne znači da će vam i sa sadašnjim ići odlično no to ne znači da niste dobri seksualni partneri jedan za drugoga. Neki jednostavno trebaju više vremena da se nađu u krevetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Pri seksu s novim partnerom ne očekujte previše - s vremenom će biti bolje. (Photoxpress)

Ne brzajte

Iako ste se pripremili za divlju strast. imajte zbog budućnosti veze u početku svoje ponašanje pod nadzorom. Svoje najdublje fantazije ne otkrivajte odmah na početku, vaša erotska pomagala neka pričekaju još neko vrijeme u noćnom ormariću. 

Ne spominjite prošlost 

Vaša prošla seksualna iskustva partnera ne zanimaju, zato priče iz kreveta s drugima, usporedbe s bišima radije zadržite za sebe. Usredotočite se na trenutak i pobrinite se da se osoba pred vama osjeća posebno i poželjno.

Ne zaboravite na zaštitu

Skočiti u krevet s nekim, čiju prošlost ne poznajete dobro može biti vrlo ne sigurno. Simptome brojnih spolno prenosivih bolesti je vrlo teško prepoznati, zato prvi prvom seksu s novim partnerom nikada ne zaboravite na kontracepciju. Najpreporučljivija je naravno uporaba kondoma, kasnije se možete odlučiti za neke druge metode i vrste, kada se bolje upoznate.

izvor: www.intimatemedicine.com.hr

Vezani članci