Božićni sajam u Tomislavgradu vrijedi posjetiti

Vidi originalni članak
Tako, primjerice na štandovima u hotelu Tomislav možete pronaći sir iz mišine, med, propolis, medenjake, likere, pekmeze, domaću duvanjsku lozu i vino, ramsku šljivovicu, heljdino brašno i heljdin kruh. Tu su i različiti božićni i drugi ukrasi i predmeti, čak iz Afrike, križevi koje izrađuje naš slijepi Jozo iz Letke, Jakovičine gusle, božićne jaslice, eterično ulje od smilja, prirodna kozmetika, kožne torbe ali, da prostite i nakurnjaci koje za štandom, kao suvenir, nude članice Udruge žene "Kupreške". Među brojnim izlagačima je i humanitarna udruga Kap ljubavi, Srednja strukovna škola Tomislavgrad te tomislavgradske mažoretkinje. Piše Tomislavcity.com.

Kako bi se i sami uvjerili da je riječ o zanimljivoj ponudi preporučujemo da danas i sutra navratite u hotel Tomislav. Zasigurno ćete pronaći ponešto za sebe ili svoje bližnje, bilo da želite ostaviti dar pod božićno drvce ili obogatiti blagdanski stol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominjemo da na sajmu izlaže 50-ak izlagača iz Tomislavgrada, Kupresa, Livna, Posušja, Rame, ali i druhih općina naše i susjedne županije. Cijene nisu previsoke, u ponudi se može naći ponešto za svačiji džep.

Dodajmo da je sajam otvorio općinski načelnik Ivan Vukadin, a prigodnim riječima obratio se i predsjednik općinskoga vijeća Mate Kelava. Inače, tomislavgradska općina je pokrovitelj ovogodišnjega sajma.

Tomislavcity.com.

Vezani članci