Široki Brijeg: Uspješno okončana akcija pronalaska nestale žene

Vidi originalni članak
'Oko 14:00 sati od PU Široki Brijeg smo dobili poziv za objavu potrage te smo dalje alarmirali GSSuBIH. Poštujući sve procedure u jako kratkom vremenu smo bili na mjestu događaja,'' navode iz GSS-a Široki Brijeg.

Utvrđeno je da se ženska osoba rođena 1978. godine oko 11:00 sati udaljila od svoje kuće u nepoznatom pravcu. Ista je tražena od rodbine i prijatelja, no nakon nekog vremena ipak su alarmirali PU Široki Brijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na licu mjesta su prikupljene su jako bitne informacije koje su usmjerile potragu u pravom pravcu. Do tada su već počele pristizati ostale ekipe HGSS Mostar, HGSS Čitluk, HGSS Posušje, dok su u pripravnosti bili članovi GSS Jablanica i ISS Mostar, te se malo iza 16:00 sati krenulo u potražnu akciju.

Na dosta teškom terenu akciju je vodio GSS Široki Brijeg uz ostale GSS ekipe te su u potragu uključeni i pripadnici PU Široki Brijeg, civilne zaštite, vatrogasne postrojbe te mještani.

Na svu sreću, nestala osoba je oko 18:40 sati locirana bez ikakvih ozljeda, te dalje zbrinuta, navode iz GSS-a Široki Brijeg.

Vezani članci