FOTO  Široki Brijeg: Gradonačelnik Miro Kraljević potpisao ugovor s dobitnicima stipendija

Vidi originalni članak
...i društvene djelatnosti Dalibor Markić priredili su 13. veljače u Gradskoj vijećnici prijam za dobitnike stipendija za akademsku 2014./2015.

Gradonačelnik Kraljević potpisao je ugovor s dobitnicima stipendija, ukupno 16 redovitih studenata. Ukupni iznos stipendije po studentu je 1.000 KM. S ovih 16 stipendija i iz ranijih godina 50 stipendija studenata koji su redovito upisali tekuću akademsku godinu, Grad Široki Brijeg ove akademske godine stipendira ukupno 66 studenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Čestitam vam na dobivenoj stipendiji i želim da i dalje nastavite putem kojim ste krenuli i na kraju okrunite vaš trud završetkom studija. Istina veliki je broj vaših kolega koji su završili i čekaju na posao, ali to vas ne smije obeshrabriti. Završetkom studija mogućnosti za posao su puno veće, budite uporni i siguran sam da će vam se to na kraju isplatiti na vaše osobno zadovoljstvo, ali i zadovoljstvo vaših roditelja, odnosno vaših najbližih", rekao je gradonačelnik Kraljević prigodom potpisivanja ugovora s dobitnicima stipendija. Stipendistima je čestitao i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić.
Ove godine, osim studenata deficitarnih zanimanja, pružena je mogućnost apliciranja i dobivanja studentske stipendije izravno bez bodovanja, bez obzira na vrstu studija studentima s prosjekom ocjena 5,00 odnosno 10,00, studentima bez oba roditelja i studentima čija su oba roditelja 100% invalidi.

Stipendiju za 2014./2015. dobili su: Dragana Hrkać, Lucija Mandić, Jagoda-Gabrijela Milićević, Marija Ivanković, Mirna Čerkez, Ivana Lasić, Doris Crnjac, Andrea Lasić, Marijana Lončar, Gabrijela Galić, Tanja Galić, Sanja Galić, Matea Kvesić, Mladen Mandić, Kristina Soldo i Ivana Banoža.

Vezani članci