FOTO  Tjedan golfa u Posušju

Vidi originalni članak
Lijepo vrijeme i odličan teren pratili su igrače tijekom igre. Pobjedu u bruto kategoriji odnio je Žarko Romić s 31 bodom. Drugo mjesto pripalo je gostu iz Australije Sulejmanu Trepaniću s 29 bodova. Treći rezultat ostvario je Mirko Marinčić (28).

U neto kategoriji nagradu je osvojio Ivan Mandurić skupivši 39 bodova. Nagradu za najbliži udarac osvojio je pobjednik turnira Žarko Romić. Najduži udarac imao je Nevenko Ćuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu, 9. kolovoza održan je drugi turnir u Tjednu golfa - Posušje cup. Po rezultatima se može zaključiti da je prvi dan nekima služio za zagrijavanje. Tako je prvo mjesto u bruto kategoriji osvojio Zoran Palameta s uvjerljivih 35 bruto bodova što znači da je odigrao jedan udarac iznad para terena.

Drugo mjesto s odličnih 33 boda pripalo je Robertu Manduriću. Treći rezultat od 31 boda ostvario je Samir Smajić iz Sarajeva koliko je imao i gost iz Splita Mladen Mušura, ali je zbog boljeg Hcp-a morea prepustiti nagradu Smajiću.

Nagradu u neto kategoriji osvojio je Zvonimir Vasilj s 41 bodom.

Najbliži zastavici bio je Veljko Lončar dok je nagradu za najduži udarac ponovno osvojio Nevenko Ćuk, stoji u priopćenju Turističke zajednice Posušja.

U srijedu je posljednji turnir u seriji Tjedna golfa pod nazivom "Kamen, krš i maslina". Početak turnira predviđen je za 10 sati, dok su prijave i odjave do utorka u 18 sati.

Vezani članci