NEUM: Svi hoteli skoro popunjeni, najviše Poljaka, stižu i Koreanci, Grci, Turci…

Vidi originalni članak
...već od polovice mjeseca travnja, a od polovice mjeseca lipnja skoro svi hotelski kapaciteti su popunjeni. Lijepo vrijeme doprinjelo je značajnom broju gostiju i u privatnim apartmanima, szanje Hrvatski Medijski Servis od neumskih turističkih djelatnika.

Direktor hotela Zenit Ivan Lakić kaže za HMS da je popunjenost ovog hotela znatno bolja od prethodnih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Počeli smo raditi u prvoj polovici travnja, svibanj je bio dobro popunjen kao i lipanj. Tijekom svibnja većina gostiju su bili gosti iz Bosne i Hercegovine, dok tijekom lipnja bilo nekoliko značajnih kongresa sa sudionicima iz Bosne i Hercegovine, kaže Lakić.

Precizira kako su većinu gostiju stranci, najviše ih je iz Poljske , zatim Koreje, Slovenije, Mađarske, Bugarske, Turske, Grčke...

U hotelu „Zenit" se i ove godine organiziraju neke od značajnijih kulturnih manifestacija. Pored tradicionalne likovne kolonije koja je završila prošli tjedan tu su i Smotra hrvatskog folklora, Etno fest Neum; Klape u Neumu; vaterpolo turnir i niz drugih manifestacija koje će uz redoviti zabavni program obogatiti turističku ponudu ove sezone.

Prema najavama ova turistička sezona će sigurno i po broju noćenja i po ostvarenom prometu biti bolja od prethodne.

-Na nama je da se potrudimo da bude što više gostiju i da gosti budu zadovoljni raznolikosti turističke ponude i kvalitetom usluge. Za veći iskorak i dalje ostaje ograničavajuća činjenica, prometna izoliranost Neuma i problemi gužve na granici, upozorava Lakić./HMS/

Vezani članci