Aluminij ne osniva svoju političku stranku

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Naime, u tomu je kontekstu jedino točno da se Aluminijev glas odavna ne čuje tamo gdje bi ga se moralo čuti, napose ne pri donošenju bitnih odluka na svim razinama sadanje vlasti i javnoga djelovanja u državi. Dapače, nerijetko o nama pojedinci i (političke) skupine izlažu neistine i na osnovu njih vladajuća tijela donose konačna rješenja, kako je bilo i s posljednjim poskupljenjem cijene struje koje nas vodi u neizdrživ gubitak.

Ponukani takovim činjeničnim stanjem odnosno ostavljeni na cjedilu u javnomu životu, veći broj naših djelatnika i čelnih ljudi Tvornice, kao i brojni drugi zaposlenici u različnim drugim gospodarskim subjektima, uistinu razmišljaju o snažnijemu aktiviranju u političkomu životu Bosne i Hercegovine, i u tomu su se smjeru jasno izjasnili. To, pak, ne znači osnivanje Aluminijeve političke stranke nego znači pomno promatranje stanja na političkoj sceni, a tko će potpisati čiju pristupnicu, tko će krenuti u kojemu smjeru, sve s ciljem izvlačenja Aluminija iz nametnute šutnje, ostaje stvar osobnoga izbora svakoga našeg pojedinog djelatnika, kao uostalom i svakoga građanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno je sigurno, svi u Aluminiju slijede isti trag - osnažiti položaj najvećega izvoznika u državi, osigurati mu tretman koji zaslužuje i pomoći ukupnomu gospodarskom i drugim oblicima razvitka kako Hercegovine tako i širega podneblja, čemu smo težili i težimo od svojega postanka, jer smo svjesni kako nas, sve skupa, iz ove krize mogu izvući samo nova ulaganja i novi programi.

Aluminij

Vezani članci