Umjesto po heroin, kod Kolovrata išao po poljupce

Vidi originalni članak

... Branimirove nevjenčane supruge Slađane Grbavac, Senke Dugalić i njene kćerke Andree, Snježane Gaković iz Mostara te Radeta Vokića iz Sarajeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije tereti ih za preprodaju heroina, a na jučerašnjem ročištu saslušana su četiri svjedoka. Svi svjedoci su bivši ovisnici koji su negirali da su od Kolovrata uzimali herion iako se na videosnimcima koje je Tužiteljstvo prikazalo, vidi da skoro svakodnevno dolaze pred Kolovratov stan, gdje se, prema optužnici, preprodavao heroin.

Većina svjedoka u ovom predmetu u ranijim izjavama policiji potvrdila je da su od Kolovrata kupovali heroin, ali je veliki broj njih u iskazima pred Sudskim vijećem istaknuo kako su im tada u policiji prijetili.

Emina Z. jučer je pred Sudskim vijećem izjavila kako je "dobra" s Branimirovom nevjenčanom suprugom Slađanom, koja joj je poklanjala stvari za njenu curicu, a Admir M. kazao je kako je bio zaljubljen u Branimira te da je pred njegov stan dolazio da ga poljubi. Nastavak suđenja zakazan je za 19. svibanj.

 

Vezani članci